WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 35 toeschouwers online.

Nieuws

Evert blikt vooruit...

 Een betere competitiestart hadden we ons niet kunnen wensen. Een prima begin met twee gewonnen  wedstrijden. Daar droom je van en dat geeft onze jonge groep zeker vertrouwen.

De wedstrijd tegen RCS was van onze kant een prima partij waarbij we verzorgd voetbal op de mat legden. De combinaties liepen lekker en we scoorden een aantal mooie goals uit goed opgezette aanvallen. De 6-3 winst was zeker verdiend te noemen.

Hoe anders was de wedstrijd afgelopen zaterdag uit tegen Veere. Na een redelijke eerste helft met een 0-1 ruststand haalden we niet meer ons niveau en hadden het lastig genoeg de zege over de streep te trekken. Dat geeft weer aan hoe moeilijk het is iedere week een constante prestatie neer te zetten. Maar wel lekker dat je ook dan de drie punten pakt.

Zaterdag de wedstrijd tegen Dauwendaele, een ploeg die ook al jaren minimaal top 3e klas speelt. We zullen direct vanaf het begin ons mannetje moeten staan om ook nu weer een goed resultaat te halen. Ik hoop dat we ook deze thuiswedstrijd weer leuk voetbal kunnen laten zien en de punten in eigen huis houden.