WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 31 toeschouwers online.

Nieuws

Oei ik groei

Na 4 seizoenen meidenvoetbal kunnen we constateren dat de gestaag stijgende lijn van voetballende meiden ook komend seizoen zijn weg voortzet. Dit is fijn, een verrijking voor VCK, Koudekerke en omgeving en goed te zien dat VCK dus een fijne vereniging is om te voetballen.

Het punt is, en dat voelde u als lezer natuurlijk al feilloos aan, dat we een beetje scheefgroei hebben tussen het aantal voetbalsters en het aantal trainers. Om een heel lang, saai, uitgebreid en clichématig verhaal kort te maken, is de vraag eigenlijk het volgende: de meiden van de MO13, MO15 en MO17 hebben een tekort aan trainers.

Ben je 15 jaar of ouder, dan val je al onder de doelgroep om de MO13 te trainen, al was het maar hetzelfde wat je die week zelf hebt getraind, je kunt je ook met z’n 2en aanmelden, of alleen en we zoeken er iemand bij, hetzij iemand met ervaring of iemand om jou te helpen.

De MO13 zoekt 1 of meer personen, die 1x p/w training wil geven.
De MO15 zoekt 1 of meer personen, die 2x p/w training wil geven.
De MO17 zoekt 1 of meer personen, die incidenteel een training wilt verzorgen.
Natuurlijk kun je ook kiezen voor, 1x p/w, of 1x per 2 weken, of 1x per maand.

Het zijn supergezellige teams, waarbij plezier echt voorop staat. Je zult er een hoop lol mee beleven en je krijgt hier juist heel veel energie van.

Mocht je interesse hebben, app, bel of mail met 
Marco Looise tel.: 06 - 8127 3430
Email adres: nellooise@zeelandnet.nl