WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 50 toeschouwers online.

Nieuws

Beheer website VCK

 Ellen Dek heeft vorig seizoen aangegeven te willen stoppen met het beheer van de website en de Social Media-acccounts van VCK. Ellen heeft de website 16 jaar actueel gehouden en plaatst sinds een aantal jaren ook berichten op Facebook en Twitter.

Per 1 augustus 2018 is het beheer grotendeels overgedragen aan mij. Voor het aanleveren van materiaal heeft dit vooralsnog geen gevolgen, het e-mail-adres blijft redactie@vck-koudekerke.nl. Wel het verzoek de artikelen zo compleet mogelijk aan te leveren (dus incl. foto's en eventuele verwijzingen).

Ellen is (gelukkig!) nog niet helemaal buiten beeld; zij houdt op de website de informatie bij v.w.b. de topscorerlijst, het zevendorpentoernooi en de schoolvoetbal. Daarnaast blijft zij voorlopig het beheer van het Twitter-account doen, zolang wij hiervoor geen vervanger hebben gevonden.

Naast Ellen zijn er nog een aantal mensen die een deel van het beheer uitvoeren:

 Maurice Stougje  Weekbrief 
 Caroline Wisse  Kantinerooster
 Lianne de Visser  Gevonden voorwerpen

Lijkt het je leuk om het beheer te doen over het Twitter-account van VCK, en ben je bijna altijd aanwezig bij de wedstrijden van het eerste elftal? Meldt je dan aan bij het bestuur: bestuur@vck-koudekerke.nl.

Met vriendelijke groeten,

Dennis Kole