WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 662 toeschouwers online.

Nieuws

Sponsorbord "Vrienden van VCK"

Het stond al langere tijd op het verlanglijstje en in oktober was het eindelijk zover: het oude sponsorbord 'Club van 100' werd verwijderd, om plaats te maken voor een nieuwe versie die makkelijker up-to-date kan worden gehouden.

Onze eigen Kees Luijk ging, met sponsoring van materiaal door Finsa B.V., aan de slag om met een handig systeem een nieuw sponsorbord te maken. En dat is hem heel goed gelukt! Om het plaatje helemaal af te maken schonk MDL Innovation van Marcel de Looff een mooi TV-scherm dat in het midden van het bord is gehangen. AVA gaf nog een mooie korting op het scherm zodat we nog een iets groter formaat scherm konden aanschaffen.

Op dit scherm kunt u binnenkort allerlei informatie terugvinden: tussenstanden en uitslagen van allerlei competities, pupil van de week, kleedkamerindelingen, kantinerooster, activiteitenoverzicht en nog veel meer. Daarnaast kunnen sponsoren hun reclame op het scherm laten langskomen. Voor meer informatie hierover kunt u een mail sturen naar de12eman@vck-koudekerke.nl

Bij een nieuw bord hoort ook een nieuwe naam: VRIENDEN VAN VCK

Voor € 50,- per seizoen kunt u uw sticker op het schitterende bord laten plaatsen. Dit kan een logo van uw bedrijf zijn, maar ook op persoonlijke titel of namens een heel elftal. Eenmalig wordt hierbij een bedrag van € 15,- gerekend voor productie van de sticker. Heeft u hierin interesse, schiet dan iemand van de sponsorcommissie aan of stuur een mailtje naar eerder genoemd e-mailadres.

Het nieuwe bord is inmiddels opgehangen zodat u tijdens de Nieuwjaarsreceptie op 5 januari het resultaat met eigen ogen kunt aanschouwen.