WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 47 toeschouwers online.

Nieuws

VCK-voetbalplaatjes sparen bij Jumbo Vader

VCK-voetbalplaatjes sparen bij Jumbo Vader Koudekerke

Jumbo Vader Koudekerke heeft ons bestuur benaderd voor een lokale voetbalplaatjesactie waarin onze eigen leden en vrijwilligers nu eens de toppers zijn waarvan een voetbalplaatje gemaakt is. De droom van veel VCK-leden wordt nu (opnieuw) werkelijkheid! Voetbalplaatjes van jezelf en andere VCK-leden en vrijwilligers zijn in het najaar van 2019 verkrijgbaar bij Jumbo Vader Koudekerke.

Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden en vrijwilligers vanzelfsprekend deze kans niet onthouden. Ieder lid/vrijwilliger krijgt gratis zijn eigen verzamelalbum waarbij jouw foto op de voorpagina van het album gedrukt wordt. Zo heb je een uniek exemplaar voor jou alleen!

Verder bestaat de mogelijkheid om jouw foto via een webshop te laten bedrukken op diverse artikelen. Een deel van deze opbrengst komt ten goede van VCK!

De fotosessies zullen via de website worden aangekondigd. Zeker is al wel dat er op de startdag van het seizoen 2019-2020 (team)foto’s zullen worden gemaakt. Deze  startdag is op 6 september 2019. Zet deze datum dus alvast in je agenda!! Houd onze website goed in de gaten om te zien wanneer jouw team wordt verwacht.

20190429-vck-voetbalplaatjes 2019

Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze voetbalplaatjesactie. Om van jouw foto zo’n fraai voetbalplaatje te maken hebben we voor deze actie wel toestemming van jou of van je ouders nodig om een aantal persoonlijke gegevens te mogen gebruiken. Zonder toestemming kan jouw voetbalplaatje niet gedrukt worden. En dat zou jammer zijn, als je deze kans niet voorbij wilt laten gaan.

Daarom vragen we je nu alvast hiervoor je toestemming te verlenen. Overigens worden al je gegevens na afloop van de actie verwijderd en heb je te allen tijde het recht om deze tussentijds te laten verwijderen (als de plaatjes al gedrukt zijn, kan dit niet meer teruggedraaid worden).

Wil je dit makkelijk online doen? Ga dan naar: https://bmcc.nu/MyClubStars-toestemming-vck/ en volg de instructies. Het kost je maar 1 minuut tijd.

Let op! Maak je toestemming compleet m.b.v. de bevestigingsmail. Deze kan nog wel eens in de ‘spam’ terecht komen.