WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 49 toeschouwers online.

Nieuws

Wie helpt ons sproeien?

VCK heeft van de gemeente toestemming gekregen om veld 2 te besproeien. Dit is nog steeds hard nodig want ook komende week wordt er weer geen regen afgegeven door de weermannen. Sproeien is nog steeds hard nodig om te voorkomen dat het nog enkele weken duurt alvorens wij van veld 2 gebruik mogen maken.

Maar dit sproeien gaat niet (helemaal) van zelf. Wij hebben de beschikking over een sproeikar die automatisch van de ene naar de andere kant van het veld rijdt. Het enige dat wij moeten doen is deze kar aan het einde van zijn “sproeibaan” eventjes omdraaien en weer gereedzetten voor de volgende baan. Vervolgens doet de sproeikar weer zelfstandig zijn eigen ding. In de praktijk komt het erop neer dat de kar 2 x per dag even omgedraaid moet worden. Per keer ben je hiervoor zo’n 15 minuten bezig.

WIE WIL ER VCK HIERBIJ HELPEN?

Het is in het belang van alle spelers dat ons 2e veld weer zo snel mogelijk door de gemeente goedgekeurd wordt om op te voetballen.

Guido van Dijke is bereid gevonden om dit sproeien te coördineren. Met hem kan je contact opnemen als je VCK een handje wil helpen. Guido is te bereiken onder nr: 06-20543376

Vele handen maken licht werk !