WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 41 toeschouwers online.

Nieuws

Eerste wedstrijd VCK VR1

We hebben vorige week woensdag onze eerste (on)officiële wedstrijd gespeeld als vrouwenteam. Wat een leuke, spannende en sensationele wedstrijd was dat. Vol spanning vooraf alsof we een soort in het diepe (senioren) bad werden gegooid, en dit was de eerste helft goed te zien.

We speelden angstig, ongecontroleerd en vergaten dat we eigenlijk best heel goed kunnen voetballen. Dit werd in de 2de helft meer dan goed gemaakt toen we als team gingen functioneren en iets rustiger aan de bal werden, kansen waren er volop en er werd weer als vanouds gecombineerd, overgespeeld en het leek er even op dat we langszij konden komen maar dat was net niet haalbaar.

Dat kwam mede doordat we gisteren net voor de wedstrijd over zijn gestapt op een (1) 5-3-2 speelwijze wat meer vragen opriep dan we tijd hadden om uit te leggen. Maar ja, daar zijn oefenwedstrijden voor en we hebben dan ook weer veel geleerd van deze tegenstander, gezien het niveau van de Meeuwen VR2 waren we blij dat we niet tegen het eerste stonden. Niet ontevreden over het verloop van de wedstrijd ondanks een 2-4 op het scorebord.

P.S. We hebben een beetje een luxeprobleem qua spelersaantal, te veel eigenlijk voor 1 team (18 nu) maar te weinig voor 2 teams, hier ligt een uitdaging voor ons, maar ook voor jullie als dorpsgenoten en omgeving. Het liefst zouden we na de kerst nog een elftal op de been brengen, en dat is mogelijk als we in onze vrienden en kennissen kring rondkijken wie er ook al weer wilde voetballen. Ik weet zeker dat de spelers al geboren zijn, alleen nog niet in contact gebracht met VCK :). Zo maar even een brainwave.