WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 84 toeschouwers online.

Nieuws

Eindfeest zaterdag 25 juni

 

VCK eindfeest op zaterdag 25 juni

Dit jaar kunnen we eindelijk weer samen het seizoen afsluiten! Op zaterdag 25 juni is er van alles te beleven voor jong en oud. Het complete programma volgt binnenkort.

De kantine zal vanaf 15:00 uur open zijn en dan is er al veel te doen voor de jeugd (springkussens, stormbaan, schminken, lasergamen en nog meer). Om 18:00 uur zullen de BBQ's worden aangestoken.

Na de BBQ wordt de TOTO uitslag bekend gemaakt en kunnen de voetjes van de vloer op muziek van DJ’s Chris en Willem.

Via dit formulier kun je je opgeven voor de BBQ. Voor vrijwilligers is deelname aan de BBQ gratis (wel formulier inleveren). Overige leden, partners, kinderen, ouders, zijn tegen betaling natuurlijk ook van harte welkom. Deelnamebedragen zijn € 10,- voor volwassenen en € 5,- voor kinderen. Het bedrag kan worden overgemaakt op het rekeningnummer op het formulier.

De namen en volledige gegevens kan doorgegeven worden aan activiteiten@vck-koudekerke.nl

Ook kun je een geprint, ingevuld formulier achter de bar afgeven of aan iemand van de activiteitencommissie (Erik Damen, Robin van Eennennaam, Corina Martens, Kim Beekman). Er zullen wat uitgeprinte formulieren klaarliggen onder de TV in de kantine. 

We zien jullie graag op 25 juni! En de speeldagen daarvoor uiteraard. Op 4 juni wordt VCK 1 mogelijk kampioen, en anders periodekampioen. Dan zijn er frietjes te koop en komt onze DJ Maarten een plaatje draaien.