WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 25 toeschouwers online.

Nieuws

Eerste thuiswedstrijd van de competitie

Op zaterdag 1 oktober speelde VCK 1 de eerste thuiswedstrijd van de competitie in de 2e klasse. 

Een spannende wedstijd tegen MZC'11 1, het was lang 0-0 maar in de extra tijd werd er 2x gescoord door VCK: eerst van Ton (ja hadden jullie dit bij je TOTO bonus vraag?  en vervolgens een prachtige goal van Aloys!)

Na deze winst kon het feest losbartsten. Een heerlijk zonnetje liet ons eerst lekker op ‘t meest heerlijke terras zitten. Genieten van de zonnestralen, de winst en een drankje.

DJ MH Entertainment (DJ Maarten) had alles al opgebouwd. De avond kon dus nu al niet meer stuk. Belangrijk was het om nog een bodempje te leggen, dus de frietjes en snacks gingen gretig over de toonbank. (Friet gesponsord door Lamb Weston)

Om half 7 klonken de eerste muzikale noten. Niet lang daarna barstte het feest los, er werd gezongen, gedanst, geroeid, gedronken, gepraat, en veel gelachen. Ook de polonaise ontbrak niet. En de nieuwe leden van VCK 1 zongen traditiegetrouw een nummertje. Het was genieten tot klokslag middernacht, toen stopte de muziek en ook de tapstromen. Langzaam aan vertrok een ieder naar elders.

Het was een geslaagde avond, met dank aan vele vrijwilligers; barmensen, frietbakkers, stand up opruimers. Wat belangrijk dat jullie er waren.

VCK teams, veel succes dit seizoen en hopen nog op mooie feestjes.

Geniet nog na van de foto’s en filmpjes (klik hier).

 

Groeten namens de activiteitencommissie.