WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 101 toeschouwers online.

Nieuws

De toekomst

Op de woensdagen is het sowieso altijd volle bak, gemiddeld 15 top spelers die het hoofdveld van VCK betreden om een uur lang hun kunsten te vertonen. En dit gaat goed. Zeker gezien het hoge aantal toeschouwers tijdens de trainingen! Trainen met de pieten van Sinterklaas werd als één van de hoogtepunten gezien.

15 spelers bij ons op trainen.. en dan lopen er bij Patrick&trainers ook nog circa 20 spelers. In totaal zo ongeveer 35 spelers in de onder 7.. Je kunt er wel van uitgaan dat hier de nieuwe Rick, Jesper, Ton of Wessel (spelers VCK 1) tussen zit of misschien wel de nieuwe Nicole (topscoorder aller tijden van de dames). We spelen wedstrijdjes zonder keepers, dus Joshua zal nog even door moeten gaan bij 1..

Sinds 5 november spelen we met het jongste (5 jaar pas!) VCK team, jo7-3, ook officiële wedstrijden. Het is en blijft toch het mooiste van voetbal hoe ze de wedstrijden beleven. In de kleedkamer dromen ze al weg: Ik heb nummer 4, dat is Alvarez van Ajax he! Maar ik heb nummer 10 dat is Tadic, of 10 van Jesper van VCK dat kan ook he. En soms is het nog even spannend want hun zijn veel ouder of groter en dat is niet eerlijk krijgen we dan te horen. Eenmaal in het veld tonen ze als team altijd 100% inzet en goede wil. Wij kunnen niet anders zeggen dat, na een wat stroeve start, het gewoon heel goed gaat! De laatste wedstrijdjes voor de winterstop werd er dan ook gewonnen van Serooskerke/Veere en de Meeuwen.

Ouders en spelers bedankt voor deze mooie 1e periode, nu gaan we lekker genieten van de winterstop en half januari gaan we met zijn allen weer verder.

Mocht je dit lezen en eens tijd hebben op de vroege zaterdagmorgen, kom is kijken naar de nieuwe generaties en het spelplezier wat zij beleven!

Groetjes van de trainers Henk en Merijn.

In het bijzonder willen wij graag nog even stil staan bij het verlies van onze lieve Mayra. De mini’s, de jo7, de oefenwedstrijden en je ziet haar steeds meer opbloeien. Het is nog steeds onwerkelijk dat zij er niet meer is. Fijn is het dat wij met alle spelers en ouders een mooi gebaar hebben kunnen maken om Mayra te herdenken en David, Rowena en Yaron te steunen.