WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 35 toeschouwers online.

Nieuws

Eindelijk mogen we weer (en hoe)

En dat hoe is wel grappig om even uit te leggen. Na maanden dus niks geen wedstrijden te doen en te spelen komt er gelukkig een einde aan onze teamsportloze tijd. We hadden al tijden geleden ingeschreven voor een toernooi van 7 tegen 7 bij Lebo in ……..Lewedorp, de competitie start toch pas laat dus op vrijdag 3 september kun je gewoon een toernooi plannen. We hadden zoveel meiden die mee konden, willen en kwamen dat we met 2 teams hadden ingeschreven. Wat onwennig en onzeker sjokten we naar ons veld en keken hoe de andere teams er angstaanjagend goed en gedreven uitzagen. Maar ja, we kwamen voor de lol dus gaan we voor de lol en elkaar zo aanmoedigend begonnen we aan dit leuk opgezette toernooi. We hadden geen keepers bij ons, dus om beurten moest er gekeept worden en voor de rest lekker ballen en succes er mee. Tot onze verbazing en verwondering wonnen beide VCK damesteams hun eerste wedstrijd, en de 2de en de 3de en de laatste ook nog eens, en dan sta je plots allebei op de 1ste plek van je poule, dat werd zou gehouden en we werden zo beide nummer 1.

Het was ook achteraf nog beregezellig en sommigen bleven nog even wat langer plakken, maar de volgende ochtend werden we in Wolphaartsdijk verwacht met een start van 11:00 uur, dit hebben sommige geweten qua spierpijn na lange tijd niet zo intensief te hebben gesport. Maar goed, met 14 spelers stonden we nog nagenietend van de dag daarvoor aan de aftrap. Sterk dames team dat Wolphaartsdijk (en Colijnsplaat), wederom hadden we geen keeper dus weer een gelegenheidsduo aan moeten wijzen om beide een halfje te keepen, en dat deden ze voortreffelijk. We kregen het niet cadeau, het ging niet allemaal vanzelf of heel soepel bij tijd en wijle maar we wisten toch met 0-2 te winnen.

Meiden, goed gedaan, wat zijn jullie een leuk en gezellig team, en nu al is het seizoen geslaagd. Doel bereikt zou je bijna kunnen zeggen.