WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 42 toeschouwers online.

Nieuws

Het houdt niet op

Nou daar zijn we weer en we hebben alweer een leuk feitje te melden!
Zaterdag 8-0 gewonnen en dat is mooi, zeker gezien we 3 spelers van de M017 moesten lenen, omdat onze ziekenboeg nog steeds tot de nok toe voel zit. Deze 3 jonge MO17 meiden hebben het voortreffelijk gedaan, alsof ze al jaren in ons team meedraaien, dus ook een compliment aan hen en aan onze eigen dames die als een moederkloek zich ontfermden over deze "nieuwe aanwinsten".

Acht doelpunten is veel en voor ons ook geen wekelijkse kost en dan moet ik zeggen dat de tegenstanders best goed meededen en hun kansen ook gehad hebben, maar niet verzilverd. Zeker het eerste half uur was het ploeteren, moeizaam en abosluut geen walk over, dus nogmaals meiden, goed gedaan.

Ook alle lof aan onze trainers (Martin van Huizen, Aloys Lockefeer en gelegenheidstrainers Merijn Dek en Marco Looise) die de dames van alles proberen aan te leren op zo'n manier dat ze het nog onthouden ook :)

Zaterdag naar de Noorvrouwen, om daar onze tanden eens te laten zien en er weer een leuke, gezellige en waarschijnlijk zware wedstrijd van te maken.

Ik kom wel weer in de lucht als er iets te melden valt.

Groet,
David