WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 60 toeschouwers online.

Nieuws

De VCK SUPER mini’s

In de zomer van 2020 zijn Henk en Merijn gestart met het plan om een voetbalactiviteit te starten voor 3- en 4 jarigen in Koudekerke en omstreken, de super mini’s waren geboren! De aanmeldingen stroomden binnen en al gauw werd duidelijk dat Henk en Merijn deze aantallen niet met zijn tweeën op konden pakken. Na een oproep sloten Patrick en Donna aan.

202103-superminis 1

Op 9 september 2020 was het dan zo ver. Heerlijk zonnetje, spanning op de gezichten van de kinderen en de ouders als ondersteuning langs de lijn. De groep liep al gauw op tot 16 enthousiaste kinderen en al snel was er sprake van een wachtlijst.

Helaas gooide Corona al snel roet in het eten waardoor er een aantal trainingen niet door konden gaan en er geen publiek meer aanwezig mocht zijn. Toch bleef de opkomst, toen de trainingen weer werden opgepakt, groot en spatte het plezier er vanaf!

Na de winterstop zijn we op 10 maart begonnen met de tweede serie trainingen waarvoor er alweer 18 aanmeldingen binnen zijn. Het weer zit nog niet echt mee, het enthousiasme is echter niet minder! Via deze weg willen we de ouders bedanken die heen en weer pendelen en hun (jonge) kinderen aan ons toe vertrouwen. Het zijn stuk voor stuk fantastische kinderen!!

Verder willen wij de twee toppers die zijn doorgestroomd naar de reguliere JO-7: Djomairon en Yaron, heel veel plezier en succes wensen bij de “grote jongens”!

Op de foto:

Zittend van links naar rechts: Merijn (trainer), Jace, Devano, Emy, Levi, Bram, Melle, Dave, Reeva,
Marthe, Ylano en Donna (trainster).

Liggend van links naar rechts: Tim, Lev en Henk (trainer).

Ontbrekend op de foto: Tim L, Nienke, Levi J, Florian, Mayra, Milan, Levi W.