WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 47 toeschouwers online.

Nieuws

Nieuwsbrief nr. 2 2018-2019

 Beste VCK leden, ouders en verzorgers,

Het seizoen 2018-2019 is inmiddels in volle gang. Alle teams zijn begonnen aan de competitie en bijna alle teams zijn voorzien van een trainer en leider.

Vacatures

Echter…… ondanks vele inspanningen is helaas nog steeds geen trainer gevonden voor de 2e selectie.

De dames trainingsgroep is op zoek naar een trainer die op de woensdagavond een training wil verzorgen. Lijkt dit je wel iets, maar kan je niet iedere week, dan is dat zeker bespreekbaar. Het is natuurlijk ook mogelijk op toerbeurt een training te verzorgen.

Voor de JO15 zijn we nog op zoek naar een trainer die na de winterstop trainingen wil geven aan dit leuke team.

Aanmelden voor deze functies kan bij het bestuur: bestuur@vck-koudekerke.nl

Velden

Inmiddels zijn alle velden weer bespeelbaar. Door extra onderhoud door de gemeente heeft ook veld 2 weer een prima grasmat. Vanaf 22 oktober dient ieder team zich te houden aan het trainingsschema zoals op de website staat vermeld: http://www.vck-koudekerke.nl/actueel/trainingsschema

Webshop VCK

Zoals de meeste VCK-leden wel bekend hebben we een sponsorovereenkomst met Intersport Erik/Hummel. Een duidelijke keuze voor een kledingsponsor, mede tot doel om een modus te vinden om alle elftallen van VCK in een zelfde tenue te laten spelen. Dat begint zo langzamerhand steeds meer en duidelijker vorm te krijgen.

Onderdeel van de sponsovereenkomst is dat Erik Intersport de exclusieve dealer is van de tot de kledinglijn van VCK behorende tenues (Hummel) en aanverwante artikelen. VCK-leden kunnen dus bij Erik Intersport terecht om daar (met korting) de sportkleding die tot de kledinglijn van VCK behoort te passen, te bestellen en van een VCK-logo te laten voorzien.

Ook kan natuurlijk afwijkende sportkleding bij Erik Intersport worden gekocht, met dien verstande, dat die kleding NIET van een VCK-logo kan worden voorzien.

Sinds kort is er ook de mogelijkheid om als VCK-lid online deze kleding en aanverwante artikelen te bestellen via de webshop (zie de link op de website van VCK). Onder de kop “clubcollectie” tref je dan de tot de kledinglijn van VCK behorende artikelen.

De op de website vermelde prijzen zijn de prijzen inclusief de leden-korting. VCK ontvangt nog een sponsorbijdrage over de door de leden aangeschafte artikelen. De via de webshop gekochte artikelen kunnen desgewenst worden toegezonden (verzendkosten) of worden opgehaald bij Erik Intersport.

De levertijd van de artikelen is beperkt tot een aantal werkdagen, maar indien de artikelen ook moeten worden bedrukt, kan het wat langer duren. De koper ontvangt dan een bericht, wanneer de levering gereed ligt.

De webshop is te vinden via: https://clubs.deventrade.com/nl/vck

Kledinglijn

Als een team opereren, houdt ook in dat we dat op en rond het veld uit moeten en willen stralen. Een uniforme kledinglijn hoort daar bij. Waar we vroeger volstonden met de keuze van onze clubkleuren zwart en wit, gaan we daar nu wat verder in. Broekjes, shirtjes en sokken in de juiste kleur, maar ook van hetzelfde merk (Hummel) en dezelfde “vormgeving”. Daar waar tenues of delen ervan door de leden zelf worden aangeschaft is het natuurlijk de bedoeling dat de leden zich conformeren aan de gekozen kledinglijn. Daar waar door sponsoring kleding ter beschikking wordt gesteld, houdt de sponsorcommissie een vinger aan de pols, dat ook de juiste kleding wordt aangeschaft. Het is dus ook voor sponsoren NIET mogelijk om afwijkende shirts (merk, type, kleur) beschikbaar te stellen.
VCK is daartoe naar haar kledingsponsor Erik Intersport / Hummel gehouden.

Sportlink

Zorg dat uw juiste gegevens bekend zijn bij de ledenadministratie: bent u verhuisd, heeft u een ander e-mailadres of telefoonnummer in gebruik, geef dit door aan de ledenadministratie. Hierdoor kunt u gebruik maken van de voetbal.nl app en het digitaal wedstrijdformulier (DWF).

Voor uitgebreide informatie over het gebruik van de voetbal.nl app en het DWF:
https://www.knvb.nl/assist/assist-wedstrijdsecretarissen/veldvoetbal/regelen-dagelijkse-praktijk/mdwf-veld/veelgestelde-vragen

Algemene Ledenvergadering

Op maandag 5 november 2018 om 19.30 uur houdt VCK weer de jaarlijkse ledenvergadering. Alle leden krijgen hiervoor nog een uitnodiging.

Inning contributie 2e termijn

Eind november 2018 wordt de 2e termijn van de contributie geïnd. Houd hier alstublieft rekening mee, zodat onze ledenadministratie niet onnodig veel extra werk moet verrichten als het bedrag niet kan worden geïnd.

Terugblik startdag jeugd seizoen 2018-2019

Op vrijdagavond 14 september 2018 werd door de Technische Commissie samen met de jeugd-coördinatoren een “startdag” gehouden. Vrijwel alle leiders, trainers (inclusief onze hoofdtrainer) en onze jeugdmateriaalman waren deze avond aanwezig. Ik denk dat ik namens alle deelnemers wel kan zeggen dat dit een geslaagd initiatief is geweest en dat deze informatieavond ook volgend seizoen weer zal worden georganiseerd. De volledige jeugdafdeling heeft elkaar beter leren kennen en weet elkaar makkelijker te vinden.

Vacature jeugdcoördinator

Momenteel hebben wij nog 1 vacature die nog niet is ingevuld. We zijn nog op zoek naar een coördinator voor JO11 / JO10. Heb je interesse in deze vacature, neem dan contact op met het bestuur: bestuur@vck-Koudekerke.nl.

Vrijwilligerswerk

Van alle spelende leden, maar ook van ouders van jeugdleden, wordt verwacht dat zij zich op vrijwillige basis inzetten voor de vereniging. Zeg daarom niet te snel “nee” als je gevraagd wordt om iets voor de club te betekenen. Wees sportief en meld je zelf aan als vrijwilliger!

Op onze website staan nog steeds vacatures voor diverse vrijwilligers:
http://www.vck-koudekerke.nl/actueel/vacatures.

Heb je interesse, maar weet je niet precies wat de vacature precies inhoudt, neem dan contact op met het bestuur: bestuur@vck-Koudekerke.nl

Nieuwe spelregels jeugd

Kijkend naar de jeugdwedstrijden bij VCK valt het mij op dat ouders en supporters nog niet allemaal op de hoogte zijn van de nieuwe spelvormen en vernieuwde spelregels bij de jeugd.

Dit jaar is er de verplichte time-out, wordt er niet meer ingegooid maar in gedribbeld, hoekschoppen mogen worden in gedribbeld, is er geen scheidsrechter maar een spelleider en bij de O11/O12 wordt tijdens de wedstrijd alleen een strafschop gegeven bij het ontnemen van een duidelijke scoringskans. En zo zijn er dit seizoen nog meer wijzigingen ingevoerd.

Kijk daarom eens op de volgende websites: https://www.knvb.nl/doe-mee/speler/pupillen en https://www.knvb.nl/assist/assist-trainers/pupillenvoetbal.

Als bijlage bij deze nieuwsbrief zijn de nieuwe spelvormen van de jeugd t/m O12 meegestuurd.

Supporters achter de omheining

In de vorige nieuwsbrief heb ik gevraagd om bij alle wedstrijden en trainingen achter de omheining te blijven. Ik ben blij om te zien dat u hier allemaal gehoor aan heeft gegeven. Dit maakt het voor spelers, leiders en trainers veel fijner om hun hobby uit te oefenen.

Grote Clubactie 2018

Zaterdag 15 september 2018 is de Grote Clubactie van start gegaan. Inmiddels hebben al diverse jeugdleden een lotenboekje ingeleverd.

Zaterdag 27 oktober is de uiterlijke datum voor het inleveren van je boekje. Geef je boekje aan je leider of geef het persoonlijk af bij Caroline (Noordeinde 10, Koudekerke). Minimaal 5 loten verkopen moet toch te doen zijn!

Activiteiten

Op zaterdag 1 december 2018 wordt de VCK – Muziekquiz gehouden. Dit belooft net als afgelopen jaren weer een gezellige avond te worden.

De VCK-einddag voor leden en vrijwilligers wordt gehouden op zaterdag 22 juni 2019. 

Zet deze datum alvast in je agenda!

Activiteiten worden altijd aangekondigd op de website. Houdt deze dus in de gaten!

Website VCK

Heb je foto’s of een verslag gemaakt van een wedstrijd, stuur deze dan niet alleen naar de spelers van je eigen team. Mail het ook naar de webmaster van de website, zodat alle leden van VCK kunnen meegenieten. Zo draag je bij aan de communicatie binnen onze vereniging. Stuur je bijdrage naar: redactie@vck-koudekerke.nl

Wil je op de hoogte blijven van het wel en wee van onze vereniging? Kijk dan regelmatig op onze website: http://www.vck-koudekerke.nl.

Sportieve groet,

Gert Jan Wisse
Voorzitter VCK