WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 696 toeschouwers online.

Nieuws

Zorg ervoor dat jouw e-mailadres bekend is

Beste VCK leden,

Zoals jullie al meerdere malen op onze website en in de nieuwsbrief hebben kunnen lezen, wil VCK graag op diverse manieren met jullie blijven communiceren. Onze website is en blijft hiervoor de allerbelangrijkste manier om iedereen te kunnen bereiken en te voorzien van de laatste informatie.

Verder willen wij meer en meer gebruik maken pushberichten in van de Voetbal.nl- app. Ook de nieuwsbrief zal komend seizoen weer worden uitgegeven. Hiervoor is het wel belangrijk dat jouw huidige e-mailadres bekend is bij onze ledenadministratie.

Bij het aanmelden als lid heeft iedereen een e-mailadres opgegeven. Het is echter mogelijk dat in de loop van de tijd jouw e-mailadres is gewijzigd en jij dit niet hebt doorgegeven aan de ledenadministratie. Hierdoor krijg je ook de nieuwsbrief binnen en kan je geen gebruik maken van de voetbal.nl app. Nog steeds blijken er diverse leden geen juist of een gewijzigd e-mail adres te hebben. Zorg ervoor dat de ledenadministratie jouw juiste e-mail adres heeft! Weet je niet precies meer welk e-mailadres je ooit hebt opgegeven neem dan contact op met de ledenadministratie en geeft je juiste e-mailadres door.

Als jij geen account kunt aanmaken in de voetbal.nl app (dat wil toch iedere speler!) of jij of uw zoon/dochter heeft nog nooit een nieuwsbrief ontvangen van VCK, dan heb je waarschijnlijk een e-mailadres opgegeven dat niet meer in gebruik is. Neem dan zo snel mogelijk contact op met de ledenadministratie om jouw gegevens aan te laten passen: ledenadministratie@vck-koudekerke.nl

Om mee te kunnen doen aan de VCK-JUMBO plaatsjesactie is het ook nodig dat jouw juiste e-mailadres bij VCK bekend is. Wij hopen dat alle leden en vrijwilligers kunnen worden opgenomen in het plaatsjesalbum. Juiste registratie is hiervoor wel een vereiste.

Bestuur VCK