WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 72 toeschouwers online.

Nieuws

Smartgoals bij VCK

SmartGoals is een interactieve trainingsmethode die werkt met lichtsignalen. De opgelichte SmartGoals vormen het doelwit. Ren, dribbel of schiet je door een opgelichte SmartGoal dan verspringt het licht naar een andere SmartGoal. Hierdoor train je zaken als kijkgedrag, handelingssnelheid, wendbaarheid, overzicht en teamspel in steeds veranderende wedstrijdsituaties. Plezier en uitdaging zijn gegarandeerd voor elk niveau.

In steeds meer sporten wordt meten steeds belangrijker. SmartGoals kunnen bijhouden hoe snel je bent een hoeveel er wordt gescoord. Leuk als competitie-element in trainingen; wie haalt de hoogste score? Maar vooral ook zeer geschikt als meetsysteem voor sprints, wendbaarheidstesten, passingtesten, etc. Vergelijk de resultaten met jezelf en met anderen om zo steeds beter te worden.

SmartGoals heeft een groeiende online en in-App database met nu al meer dan 100+ verfilmde oefeningen geschikt voor diverse sporten: voetbal, hockey, fitness/fysiotherapie, atletiek en bewegingsonderwijs.  

Om de smartgoals goed te laten werken dient er eerst deze app te worden geinstalleerd. Verder heeft de vereniging 5 smartgoals managers aangesteld die over de sleutels. Wil je dus met je team hier een keer gebruik van maken wend je dan tot een van deze mensen: Marco Garitta, Paul Martens, Merijn Dek, Stefan Wielemaker en Michel Meulmeester.