WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 68 toeschouwers online.

Nieuws

Bedankt Jacquelien!

We voelden het al een beetje aankomen, we zagen de bui al hangen. Jacquelien heeft aangegeven te stoppen met de Activiteitencommissie.  Dat is vast niet over 1 nacht ijs gegaan, want Jacquelien houdt van organiseren en zeker van feestjes organiseren. Dat geef je niet zomaar op. Maar……hellup….:

*Wie gaat er nu de 1e competitie thuiswedstrijd voor de DJ zorgen ?

*Wie pakt onbezonnen de microfoon en trapt af met karaoke zingen?

*Wie roept de BINGO getallen door de kantine ?

*Wie heft nu het glas en proost op VCK bij een feestje?  (oh…ehh dat zal geen probleem zijn daar iemand voor te vinden)

Jacq gaat t stokje doorgeven…Ze woont nu in België en al is dan onze zuiderbuurvrouw, het is toch lastig te combineren op deze afstand. Nu roept ze de BINGO getallen naar de Belgen, en zingt ze KARAOKE met Guy.

België, België, België……is er leven op Pluto kun je dansen op de maan. Is er een plaats tussen de sterren waar je heen kunt gaan. Heb getwijfeld over VCK, omdat iedereen daar lacht, Heb getwijfeld over VCK want daar is t o zo pracht.

We hopen dat ze natuurlijk nog vaak onze Stoofwei bezoeken, want Niels voetbalt er ook nog. En natuurlijk zijn ze altijd welkom op onze feestjes die we met de AC blijven organiseren.

Jacq enorm bedankt voor alles, wat heb je veel voor VCK gedaan! Wat heb je ons laten genieten van de feestjes. Wat gaan we je missen.

Stiekem hopen we wel dat je doorgaat met 't organiseren van de Pubquiz.

De Activiteitencommissie (Eric, Robin, Kim en Corina)