WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 78 toeschouwers online.

Nieuws

Vrouwenvoetbal VCK terug vanuit vorige eeuw

Ladies gaan back to the future

Terug van weggeweest, VCK vrouwen 1 en hoe kun je beter van start gaan dan de eerste wedstrijd af te trappen tegen de vrouwen van de Meeuwen. Dat we staan te trappelen na een knotsgekke periode van niet mogen, niet kunnen en een eindeloze vakantie is een understatement.

Eindelijk, eindelijk is het dan toch zover, de competitie 2020/2021 gaat van start, en we hebben er zin in. Na heel wat wikken en wegen is de knoop doorgehakt en zijn we ingeschreven als vrouwenelftal. Het had heel wat voeten in de aarde omdat het gros (iedereen op 1 na) eigenlijk nog een seizoen bij de junioren had mogen spelen, maar we laten niemand achter en hebben besloten om de stap toch maar te wagen, de stoute (voetbal)schoenen aan te trekken en als vrouwen 1 (VR1) van start te gaan.

We hebben een jong, super enthousiast team, met veel verschillende kwaliteiten en een vrachtlading aan meiden met een winnaarsmentaliteit. Wat ons allemaal te wachten staat is koffiedik kijken en dat gaan we dus ook maar niet doen, wat we wel gaan doen is er een topseizoen van te maken waarin we heel veel lol gaan maken en met een overdosis aan speelplezier elke wedstrijd van start zullen gaan. Ook komend seizoen rekenen we net als voorgaande jaren op jullie support en enthousiaste aanmoediging langs de lijn.

Zaterdagochtend 22 augustus beginnen we met een onderling meiden-toernooitje waar we met ruim 30 meiden van VCK aan mee zullen doen op onze eigen vertrouwde stoofweitje. We zullen jullie elke week weer op de hoogte houden van onze wedstrijden, topprestaties, uitslagen en onder het kopje ludieke rubrieken alle leuke feitjes, wist je al dat.. en natuurlijk ook de nieuwste roddels en achterklap (enkel positief hoor).

 Nu dan de vraag of jullie woensdagavond (26-08) om 20:00 uur willen komen kijken (met gepaste afstand) naar onze eerste wedstrijd op veld 1:

VCK VR1- Meeuwen VR2

 In de vorige eeuw is er een vrouwenteam van VCK kampioen geworden (in 1973). Met dank aan Ellen Dek voor de geweldige leuke foto… Met een nieuwe generatie in de startblokken gaan we proberen een kleine 50 jaar later het stokje over te nemen van dit sterrenteam.