WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 27 toeschouwers online.

Nieuws

TOTO al ingevuld?

Hebben jullie het TOTO formulier al ingevuld? Ook dit seizoen kunnen we weer lekker gissen naar de uitslagen en discussiëren langs de lijn!

Vul het formulier in en lever deze samen met het inschrijfgeld van € 10,- in vóór aanvang van de eerste thuis-competitiewedstrijd (dus uiterlijk zaterdag 1 oktober om 14.00 uur). Inleveren kan aan de bar van de kantine (TOTO doos), bij iemand van de activiteitencommissie of mailen naar activiteiten@vck-kouderkerke.nl

Na deze deadline is deelname niet meer mogelijk.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bij alle thuiswedstrijden van VCK moet de uitslag worden geschreven en daarbij kan er weer aangegeven worden of de thuisploeg/uitploeg wint, kansen spreiden dus! Of misschien ben jij wel heel zeker van je zaak ;). 

Let op: Bij 3 thuiswedstrijden kun je dubbele punten halen. En vergeet de bonusvragen niet! Verdere uitleg kan je vinden op het formulier.

Hier kun je het formulier printen, invullen en mailen (10 euro kan in de doos aan de bar) of print het uit en neem het mee naar VCK / iemand van de activiteitencommissie. Vanaf maandagavond, 26 september, zal er nog een nieuwe stapel lege formulieren liggen op de bar. 

 Klik hier voor het formulier (PDF). 

Klik hier voor het formulier (Word).

 

Groet,

De Activiteitencommissie
 
Corina
Erik
Robin
Kim