WebshopVCK lb

Nieuws

Wie is er online?

Er zijn 91 toeschouwers online.

Nieuws

De avonturen van Elmo

Elmo is een zeer gemakkelijk reisgenootje. Zeurt niet of t nog ver is, is niet wagenziek, niet zeeziek, niet bang van onweer, lust alles, en bewaakt de caravan met z'n leven.

In Kroatie (Istrie) mee op de boot. Wat heeft hij genoten. Met zwemvest aan deinde hij heerlijk mee langs Porec, Rovinj en Vrsar. In Italie dobberen op het eenhoorndrijfbed van Belgische jongens die het bed graag even afstonden voor VCK. Elmo lag als een prins op t water van t Gardameer bij Lazise. Iedereen riep :" Ciao Bello Elmo."  Waarom hij toch zo graag mee naar het toiletgebouw wilde op de camping.....? Wat denkt u...? Zie de tegelvloer..... Ik snap het nu wel....... hij voelde zich daar thuis. Een beetje spannend vond hij t wel....... De wedstrijd : Basel - PSV, in Basel in Zwitserland. De fans joelden en zongen,... maar dit keer voor FC Basel en voor PSV.... Elmo miste de VCK fans..... Hij wilde wel mee naar binnen maar onder begeleiding van de politie... dat konden we regelen en ze deden het graag. Zo kwam Elmo het stadion binnen. Even bij t vak van de PSV-ers meejoelen. Elmo 's hup PSV geroep was helaas niet voldoende om de ploeg te laten winnen. 
De vakantie met Elmo was onvergetelijk.

Fam. Martens. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lijkt het u/jou ook zo leuk om Elmo mee te nemen? Elmo kan niet wachten op zijn volgende reisje. Hij vindt heel veel dingen leuk: voetbalwedstrijden, formule 1, zonvakantie, wintersport, etc. etc. De enige voorwaarde is dat je met hem op de foto gaat in een omgeving welke typerend is voor de locatie waar jullie naartoe zijn. 

Mail de foto naar activiteiten@vck-koudekerke.nl of app ‘m naar 06-11123260 (Jacquelien) en de foto wordt op onze website geplaatst. Zo kunnen de achterblijvers een beetje meegenieten en raden waar Elmo verblijft. Er komt zo een mooi foto-album op de site van alle reisbestemmingen die Elmo heeft aangedaan.